tirsdag, november 22, 2005

ud med den gamle racist, ind med den nye..

Så røg Louise Frevert ud i kulden og blev frataget et af sine ordførerskaber. Ind kom Martin Henriksen, en ung DFU´er. Og hvad er han så for en fisk? Knap så udtalt racistisk i sine udtalelser som Louise F? Tjah tjek selv følgende to citater fundet på humanisme.dk

"Det er velkendt at islam ligger på lur i erkendelse af, at ingen islamisk gruppe eller stat, besidder den nødvendige militær magt, der skal til for at besejre os. Målet kender vi, metoden er stille og roligt ved at overtage og infiltrere vores demokratiske institutioner."

"Flere og flere unge danskere konvertere til islam. Tallet er så højt som 5-10 teenager hver uge og det er skræmmende, og siger noget om bl.a. folkeskolen som ukritisk har ligget under for ideen om et multikulturelt samfund. Vores styrke er ikke som visse tror mangfoldighed og retten til at være forskellig. Det er ikke den reelle styrke for danskerne, det er helt afgjort elementer, som vi ikke skal tabe. Vores styrke ligger i vores evne til at stå sammen som folk, når det virkelig gælder. Vores evne til at fungere som et homogent samfund er uden tvivl vores største styrke, som vi skal arbejde hårdt for. Disse unge danskere, som svigter deres arv og dermed os alle sammen, er skyld i en moralsk forbrydelse så stor at den er ubeskrivelig. "

Endnu mere klam stank udover landet fra Dansk Folkeparti

link til humanisme.dks citater