fredag, marts 23, 2007

Man forhandler jo ikke med (stats)terrorister

I disse dage diskuteres der på Christania. Diskussionen er baseret på et ultimatum fra regeringen, der har glemt alle tidligere forhandlinger og aftaler indgået med det lille samfund. Nu skal Christania indrettes efter Anders Foghs hoved, og det bliver enten ved forhandling eller ved vold.

Det betyder at Christania unikke selvstyre bliver undergravet, at der bygges ejerlejligheder til byens rige folk der gerne vil ud og kigge på det fremtidige bymuseum. Alle spillesteder og kulturinstitutioner vil naturligvis blive nedlagt når støjklagerne begynder at regne ud fra ejerlejlighederne, og Christania vil om få år ligne en lidt våd udgave af Vesterbro.

Her fra mavepusteren skal der lyde en opfordring til christanitterne til at sige nej til regeringen. Til ikke at bryde sammen når regeringen indirekte truer med at buldoze legepladser og rydde alt og alle. Det der foregår er jo ikke "forhandlinger" som regeringen hævder, blot god gammeldags statsterrorisme, hvor regeringen igen og igen bryder aftaler for i sidste ende at trumfe sin vilje igennem - gerne ved hjælp af kampklædte politibetjente og buldozere - og om nødvendigt med dødsfald som konsekvens.

Christanitterne må genfinde deres gamle kampånd og bevise at friværdi-helvedet ikke kan udrydde alle alternative levemåder i Danmark. Vi satser på jer, så kom op på barrikaderne.

link til udryddelse af Christania

Etiketter: , , , ,