torsdag, marts 15, 2007

Tortur-offer vises frem - den danske presse bider villigt på

Sikke en overraskelse! Efter 3-6 års indespærring i en kz-lejr uden udsigt til nogensinde at komme ud og tre-seks års tortur og ydmygelser, har én person nu indrømmet at han stod bag 9/11 angrebet. Personligt ville jeg sgu nok indrømme noget lignende efter blot et års tortur - ja USA kunne helt sikkert fremstille 30 fanger der ville indrømme at de stod bag hvad som helst, blot for at blive henrettet og slippe ud af helvedet. Selvmord og forsøg på at sulte sig selv i hjel er hverdag på Guantanamo.

De tilfangetagne på Guantanamo -kz-lejren må naturligvis anses for hamrende uskyldige, da de er blevet frataget alle muligheder for at forsvare sig selv, på sjette år nu. De skyldige bag 9/11 kan aldrig blive dømt skyldige i retslig forstand- pga. USAs totale foragt for retssamfundet.

At de danske nyhedsmedier sluger nyheden råt og referer den er horribelt og svarer til at referere de sovjetiske skueprocesser i 50 og 60erne som om de var fakta. Dengang blev tilfældige mennesker også stillet op og indrømmede at de var nogle sataner - mens torturmærkerne stadig fremstod af deres gennembankede kroppe.
Den virkelige historie er at det tog USA seks år at torturere en person til at indrømme at stå bag 9/11 - og det siger en del mere om USA og dets foragt for mennesker, end det gør om Khalid Sheikh Mohammed.

link til beskrivelse af (bla) Khalids tortur
danske nyhedsmedier godtager indrømmelser under tortur som beviser


Etiketter: , , , , ,