tirsdag, marts 20, 2007

Oprør mod stasi-overvågning

Med den nye terrorlov er privatlivets fred blevet en saga blot. Forestil jer at politiet sad og gennemlæste alle breve og lyttede med på alle telefonopkald. Så drastisk er den nye terrorlov når det gælder elektronisk kommunikation! - tilmed en terrorlov der er blevet vedtaget uden at der har været ét eneste forsøg på terror på dansk jord. Med andre ord bliver grundlæggende rettigheder frataget danskerne, så regeringen kan føre symbolpolitik for at blive genvalgt.

Nu gør de professionelle IT-brugere naturligvis oprør og giver brugerne mulighed for at have deres privatliv i fred for evt. nysgerrige naboer der tilfældigvis er politibetjente. Eller måske hævngerrige eks-kærester med kontakter i politiet der uden retskendelser kan overvåge alt of alle.
Jeg kan kun opfordre alle til at støtte initativit. Frihedsrettigheder kommer ikke af sig selv og når politikerne fratager borgerne magt, må de tage det tilbage!
Kampen kan fx starte med at downloade en software pakke fra Prosa der muliggøre anonymitet på internettet.
Derefter kan man begynde at hente store mængder af data ned fra nettet. Jo mere man downloade, des mere uoverskuelig bliver opgaverne for teleselskaberne. Så start frihedskampen med at downloade alt hvad du kan :-)

link til opgøret med overvågningssamfundet

Etiketter: , , , ,