onsdag, januar 24, 2007

Når en blogger kommer i nyhedsmedierne.

Trenden i tiden er at diverse bloggere begynder at blive trukket ind i nyhedsmedierne. Jeg formoder dette er en naturlig konsekvens af journalister efterhånden laver det meste af deres research på internettet. Således er selv mavepusteren blevet nævnt i Kaffeklubben på P1 og Urban har dagligt (rimeligt kedelige)blogindlæg i deres trykte version.
Det er naturligvis herligt at en sådan "demokratisering" af nyhedsmedierne sker, men der er også mange faldgrubber. Således blev Politikens chefredaktør i et P1 program præsenteret for rygter spredt af islamofoben og homofoben Kim Møller på bloggen Uriasposten. Kim havde "forsket" sig frem til at der er en rød sammensværgelse mellem DR og Politiken, da Tøger Seidenfaden var med i flere programmer en Berlingske Tidendes Thomas Larsen. "Forskningen" bestod af en søgning på DRs hjemmeside!.

At konkludere den slags baseret på en løs søgning på en hjemmeside er naturligvis helt hen i vejret. At Tøger Seidenfaden er en populær kommentater i mange nyhedsmedier vist ikke nogen hemmelighed, men fx giver følgende søgninger på Uriasposten et lignende "bevis" på at Uriasposten er i alliance med Politiken(!)
site:uriasposten.net “Tøger seidenfaden”
giver 582 hits
site:uriasposten.net “thomas larsen”
giver 3 hits!

Hermed skal der lyde en opfordring til eventuelle journalister der læser denne blog. Lad jer ikke narre af rygter og propaganda fra disse højreorienterede blogs. Det er sindsforvirrede mennesker der hader alle venstreorienterede og indvandrer af et ondt hjerte og der ikke har skyggen af forstand på "forskning".

Lad os for guds skyld ikke få amerikanske tilstande hvor ondsindede højreorienterede radioværter og bloggere i sammen forsøger at beskrive Barack Obama som islamist og hvor de har held til at får deres rygter og løgne i de store nyhedsmedier. At højrefløjen har haft held til at få sat dagsordenen med de ubekræftigede rygterne om Outlandish er decideret skræmmende.

Etiketter: , , , , ,