fredag, januar 19, 2007

Højrefløjens nye retsnorm

Tendensen har været klar, men nu bliver den endelig formaliseret og udpenslet af Bush-regeringen. Det bliver et nyt retsprincip i USA at rygter og formodninger kan indgå som beviser i en straffesag.
Denne officielle afskaffelse af retstaten i USA kan knyttes sammen med højrefløjen og DFs kamp i Danmark mod de såkaldte "terrorister" og "islamister" - begge begreber der er så brede at hele venstrefløjen og alle personer og organisationer partierne er uenige med, kan puttes ned i disse dem. Husk på at Greenpeace stadig er den eneste terrordømte i Danmark(!). Også i Danmark bliver folk "dømt" af højrefløjen til at være terrorister og islamister, udelukkende baseret på rygter og formodninger. Fx har man den omvendte bevisbyrde hvis man er muslim - så må man jo være islamist og terrorist ifølge de højreradikale.

Denne trend har bredt sig til folketinget hvor Dansk Folkeparti og regeringen flere gange har forsøgt at straffe folk udelukkende baseret på rygter. Det skete efter mohammedkrisen hvor man forsøgte at dømme de omrejsende imamer på rygter der flød ud fra DF og deres fanskare. Derudover har man forsøgt at få Outlandish boykottet pga rygter osv osv. Og kampen er ikke færdig endnu.
Lad mig citere uriaspostens Kim Møller da jeg citerede Outlandish og deres klare afstandstagen til jødehad:"Islamister taler ofte om ‘fred’ og ‘mennerettigheder’, mens de taler om at slagte vantro." - Sagt på en anden måde - muslimer er skyldige indtil det modsatte er bevist.

Jeg er sikker på at regeringen og DF ikke vil stoppe før man har fået oprettet "særdomstole" som dem i USA, hvor folk kan blive dømt for at have en specifik religion og være på det forkerte sted det forkerte tidspunkt.

link til den formelle afskaffelse af retsstaten USA