torsdag, januar 18, 2007

Dokumentation af DFs løgnagtige hævntogt mod OutlandishDansk Folkeparti og dets skødehunde har den sidste uges tid forsøgt at tilsvine Outlandish og opfordret til boykots. Altsammen en hævn for Outlandishs klare afstandstagen for Pia K og co.

Rune Engelbrecht har på sin blog en grundig gennemgang af hele sagen, og afslører hvilke retoriske tricks og løgne der bliver brugt af de højreradikale og de lammede nyhedsmedier. Fx er følgende udsagn fra Outlandish ikke blevet bragt i nogle aviser:

Kommentar til at der igen har været skrevet en usand historie om Outlandish i et dagblad. Denne gang om Isam og Waqas. Isam og Waqas var i Toronto i Dec. For at optræde til en fredelig muslimsk konvention, hvis hovedmål er et skabe integration og fredelig sameksistens i mellem muslimer og ikke muslimer i Nordamerika generelt. (...) Det arrangement som Outlandish deltog i var det 5. af slagsen og folkene bag konventionen har fået mange rosende ord med på vejen af både myndighederne samt af den canadiske presse som også årligt møder op. Iblandt de mange gæstetalere var en af de højt respekterede Jødiske rabbinere Michael Lerner (USA) som var inviteret som æresgæst, Hamza Yusuf som har rådgivet US regeringen og Tony blair samt den anerkendte journalist Robert Fisk (UK). Derudover var der rigtigt mange ikke muslimer som dukker op hvert år! (...) Vi er meget uforstående over de anklager som på det seneste er blevet fremsat i det samme dagblad. Vi tager derudover også på det skarpeste afstand fra de anklager der har været om at vi på nogen måde skulle støtte eller opfordre til had og vold mod jøder og homoseksuelle!!!!!!!!

Outlandish, 13.1.2007


Link til beskrivelse af DFs propaganda-apparat