onsdag, oktober 24, 2007

VI taber et valg

Valgrygterne flyver, og mon ikke Fogh udnytter sin ko-vendning i sagen om de flygtningebørn han nu har pint og plaget i otte år, til at udskrive valg i dag. Jeg er ikke i tvivl om at venstrefløjen endnu engang kommer til at sidde tilbage med et tabt valg og en bitter smag i munden. Fire år mere med Fogh bliver døden for velfærdssamfundet, og en hulen masse udlændninge, men flertallet af danskere vil åbenbart den slags. Efter min mening er der 4 årsager til at venstrefløjen taber igen i år.

1. Udlændingespørgsmålet
Anders Fogh har vundet hvert eneste valg på dette kernepunkt. Regeringen og DF rider på ryggen af angsten for udlændninge , folk der bliver forbudt adgang til vores lille smørhul. Det er på mange måder ældrebyrdens konsekvenser, da de 100 tusinder fremmedangste pensionister stemmer på DF hver eneste gang nogle med den forkerte hudfarve ryger i fedtefadet. Nemt, enkelt og usandsynligt ulækkert. Det kræver sin standhaftige politiker at tilhøre højrefløjen uden at spille på folks fremmedfrygt. Fogh har lært af den anstændige Uffe Elleman og laver ikke denne fejl - Danmark for danskerne.
2. Danskernes ignorance og navlepilleri
Irakkrigen med dens lille million døde og kaos i mellemøsten har væltet en del politikere i bl.a. Spanien, USA og England. Kun i Danmark for Fogh lov til at sidde med blod og børnelig på hænderne. Den lille fredsvagt ved Christiansborg bliver ignoreret på trods af den største danske udenrigspolitiske katastrofe nogensinde. Nyhedsmedierne kan stadig finde på at kalde Fogh for en "kompentent leder", hvilket om 10 år må ryste de historikere der ser tilbage på år 2007-
3. Velfærdsspin
Under både Poul Nyrup og Fogh er uligheden steget betragtelig i Danmark. Tag ud i nogle af de socialt belastede kvartere og se folk på startshjælp blive smidt på gaden, børn i laset tøj hænge på gadehjørnerne og narkomisbruget og kriminaliteten stige. Alligevel kan Anders Foghs og co trænge igennem med budskabet om at de vil bruge "50 mia på velfærd over ti år". Vel og mærke uden at en eneste journalist oversætter dette til: "5 mia om året, dvs lige under inflationsgrænsen, dvs en nedskæring". Kødben såsom ældrechecken bliver smidt engang imellem, mens folkepensionen, dagpengene og bistandshjælpen langsomt udhules. Samtidig med at de rigeste belønnes med uønskede skattelettelser.
4. Mediernes borgerlige bias
De danske nyhedsmedier har altid haft en højreorienteret bias, men denne bliver tydeligere og tydeligere. Dette skyldtes naturligvis at de operere på markedsvilkår og er ejet af magtfulde, rige ejere, der har en interesse i at påvirke samfundet, så deres egoistiske interesser kommer i centrum. Når Anders Fogh efter 6 års slingrekurs og blokpolitik, stadig bliver beskrevet som "dygtig" mens Helle Thorning med charme og stil bliver kaldt usikker og ny, må man ryste på hovedet. Personspørgsmålene og nyhedsmedierne er ikke alt i danske politik, men de har en indflydelse og vil gøre det svære for oppositionen at fremstå som et alternativ til VKO.

på mavepusterne ser vi således valget som stort set tabt på forhånd. Kun et mirakel, såsom at nyhedsmedierne formåer at ignorere Langballes racistiske rablerier under hele valgkampen, eller begynder at stille kritiske spørgsmål til Fogh, kan vende valget. Og det sker sgu ikke.

link til valgrygter

Etiketter: , , , , ,