onsdag, oktober 17, 2007

Regeringen vil invitere racisten Hirsi Ali til Danmark

Som om vi ikke har nok personer der stemmer på Dansk Folkeparti i landet, vil Brian Mikkelsen nu til at importere flere. Det er den navnkundige Hirsi Ali, der skal importeres. Kvinden der har imponeret med udtalelser såsom at "Islam er den nye facisme" og "Islam er en nihilistisk destruktiv dødskult". Racistiske udtalelser af en kaliber der burde få de fleste mennesker til at ryste på hovedet og gå videre, mens man trøstende giver hende et klap på hovedet, hvor savlen løber ned af mundvigen.

Det er sandt at Hirsi Ali har været udsat for nogle rabiate trusler af sindsyge idioter, og hendes kollega er blevet nakket af en skizofren ung mand. Så hun har på mange måder en bedre undskyldning for hendes besynderlige holdninger, end fx selvfede Søren Krarup. Men det er naturligvis en politisag at beskytte damen, så hun kan vedblive med at sprede hendes racistiske had, vi har trods alt ytringsfrihed - det ikke en politisk sag.

Mon ikke Brian Mikkelsen her forsøger at lefle for danskernes indre svinehund og lidt stemmer fra DFs kernevælgere. Lad os sige nej til racister i Danmark - vi forsøger jo hellere ikke at importere Jörg Haider eller diverse holocaustfornægtere. Vi har sgu rigeligt af den slags i forvejen.


link til Hirsi Alis racisme
Link til Brian Mikkelsens hjerneblødning

Etiketter: , ,