søndag, september 23, 2007

Ekstremistisk højrefløj i selvsving over Selvsving!

Højrefløjens tese om de røde lejesvende på DR har nået nye absurde højder. Ikke nok med at den ekstremistiske del af DRs bestyrelse brokker sig over at de får mundkurv på af bestyrelsesformanden(en mundkurv de burde få, hvis ikke en fyreseddel var mere korrekt), nu er næste mål satire på DR!. Venstre ungdom og Kim Møller fra Uriasposten fører an.

Glemt er naturligvis "kampen for ytringsfrihed" som blev før for at forsvare "satiretegninger", nu er det den venstreorienterede propaganda-satire der står for skud. Mere præcist programmet Selvsving på P3 og et teater i Århus. Som Uriaspostens Kim Møller skriver:
"Problemet med den politiske satire herhjemme på teatrene og på DR (Selvsving, Tjenesten) er at den er fuldstændigt ensrettet."

Kulturkampen og kampen mod ytringsfriheden skal føres på alle felter. Jeg er sikker på at Ole Hyltoft snart hyler højt om den venstreorienterede propaganda-satire. Glemt er naturligvis alle Poul Nyrup-angrebene der i ti år strømmede ud af DR. Nu skal ytringsfriheden bekæmpes med alle midler - teater skal fratages støtte og satirikerne skal rette ind.
Det er naturligvis satirens angreb på magthaverne der er dens fornemmeste funktion. Tak til Selvsving og Tjenesten for deres indsats, både mod Nyrup og mod Anders Fogh. Lad os håbe Kenneth Plummer snart træder i karakter og ikke konstant er en stor undskyldning. Og lad så ytringsfriheden leve, Kim Møller, dobbeltmoralen råber til himlen.


link til højrefløjens konstante og vedholdende kamp mod ytringsfrihed

Etiketter: , , , ,