mandag, september 17, 2007

Så stopper vi!

Overvågningen og kontrollen af danskerne når nye højder. Først bliver al vores internetkommunikation overvåget af staten, videoovervågning gør det umuligt at færdes uforstyrret mange steder, og nu kommer det fra at staten i al hemmelighed har opbygget et kæmpe DNA arkiv over alle danskere de sidste 20 år.
Et arkiv der sikkert kan blive nyttigt når folk som den tidligere DFs Merethe Egeberg Holm går igang med at smide alle folk med muslimske rødder ud af landet, eller DFs Katrine Vinkel Holm og Søren Krarup for smidt alle "islamister" ud af landet, her islamister defineret som muslimer.

Mavepusterne opfordrer alle nybagte forældre til at sige ja til at skanne deres børn for sygdomme, men samtidig kræve, gerne med fogedens hjælp, deres spædbarns blod tilbage. Det samme bør alle forældre der uden vidende har fået deres barns ejendom tyvstjålet. Utroligt at et sådan stasi-arkiv kan leve så mange år uden at det bliver afsløret, og det må da få enhver kontrolfanatiker til at forstå at man ikke kan stole på staten!. Staten skal frygte sine borgere, ikke omvendt.

tyveri af babyblod
DFs visioner for overvågning

Etiketter: , , ,