mandag, september 17, 2007

Jyllands Posten vågner op..

Uddrag af dagens leder:

"HISTORIEN OM Dansk Folkeparti er en succes. Det engang undertippede parti har evnet at bryde gennem muren af politisk korrekthed og har udviklet sig fra at være dansk politiks paria til nyere tids måske mest stabile støtteparti.

Ingen tvivl om at uden Dansk Folkeparti ville VK-regeringen ikke kunne have gennemført hverken skattestop eller nødvendige opstramninger af udlændingepolitikken.


På den baggrund kan den noget skingre tone fra partiets årsmøde undre.

Ret beset har Dansk Folkeparti fået gennemført stort set alle de stramninger af udlændingeloven, som partiet krævede allerede, da det blev stiftet i 1995.

Hvorfor så lade en fornuftig kurs afløse af krav, der mest af alt minder om had mod alle, der ikke lever i total overensstemmelse med Dansk Folkepartis definition af en dansker. Og hvorfor kamme over og inddrage nazismen i stedet for sagligt at sætte navn på de problemer, der er nutidens."

Hehe ..som i 1939, vågner Jyllands Posten op og finder ud af at den har næret en slange ved sin barm. Dansk Folkeparti kan kun overleve på at fodre den indre svinehund, og bliver naturligt mere og mere ekstremistiske. Den slags kan vist kun komme bag på Carsten Juste og co. der jo ikke ligefrem er kendte for deres virkelighedssans.

link til farlig naivitet

Etiketter: , , ,