mandag, september 24, 2007

Araberne er ikke som os..

Skægt som den ekstreme højrefløj altid ender med at rable racistisk kommentarer af sig, på trods af deres stædige fastholden i at de blot er "stolte nationalister", "konservative" eller "indvandrerkritiske". Igen er det Uriaspostens Kim Møller der går over grænsen, med følgende citater fra en "antropolog", der tilsyneladende har studeret Mein Kampf et par gange for meget. Lad os høre Kim Møllers syn på Araberne:

1) They don’t think the same way we do. (Interesant. Så de er ikke så racistiske som Kim, eller?)
(..)
4) Not only can they not build the infrastructure of a modern society, they can’t maintain it either.

Nånå, interessant. Mon det ligger i de arabiske gener, at de ikke kan bygge infrastruktur? Burde vi forbyde folk fra mellemøsten i at arbejde i banestyrelsen?


6) In warfare, we think they are sneaky cowards, they think we are hypocrites.


Altid rart at få at vide hvad man mener. Og ikke mindst hvad de alle tænker.

8) They don’t place the same value on an abstract conception of Truth as we do, they routinely believe things of breathtaking absurdity.

Den lader vi lige stå. Dvs. at tro at en fyr kunne gå på vandet for 2000 år siden er klogere end at tro man får jomfruer som gave når man kommer i himlen? Det er dummere at tro at jøderne står bag al ondskab end at tro at muslimerne gør det samme? Det er dummere at tro at Israel i al hemmelighed har masseødelæggelsesvåben end at tro at Iran/Irak har det samme?
(..)
11) We think that everybody has a right to their own point of view, they think that that idea is not only self-evidently absurd, but evil

I Kim Møllers tilfælde mener alle, naturligvis alle der er enig med ham, og især ikke personer der arbejder i DR. Og rart at vide at alle arabiske personer mener meningsfrihed er ondt.

12) Our civilization is destroying theirs. We cannot share a world in peace. They understand this; we have yet to learn it.

Ah, de onde arabere har indset vesten bliver nødt til at slå alle arabere ihjel eller få dem konverteret til vestlige kultur. Nu mangler vi andre bare at forstå at dette er den eneste måde vesten kan overleve.

Tak til Kim for den klare tale. Altid rart når racister med hang til udryddelse af andre kulturer, skriver deres holdning med sprit-tus i panden.

link til endlösung das arabiche problem(og ja mit tyske kunne være bedre)

Etiketter: , , ,