torsdag, august 02, 2007

Jyllands Posten tilter helt over..

Nu læser jeg ikke Jyllands Postens leder så tit, men efter gårsdagens besynderlige udsag, måtte jeg lige tjekke den igen. Og sørme om ikke Carsten Juste eller end anden lettere forstyrret person, igen lossede bizare højreekstremistiske holdninger ud.

Det starter godt nok ikke som en højreekstremistisk leder, næh det er derimod en advarsel mod antisemitisme. Lyder godt ikke sandt, men Jyllands Posten skylder vel også lidt, med deres ofte islamofobiske udsagn og holdninger.

Overskriften lyder:

Køb israelsk

»KØB IKKE hos jøder,« lød råbet fra de nazistiske bøller i 1930'ernes Tyskland. Ufatteligt, men sandt: Nu er vi der igen.

Uhadada. Når selve Jyllands Posten trækker nazikortet må det være alvor. Det var jo trods alt Jyllands Posten der var frontløber i Danmark i 1930erne når det galdt antisemitisme. Så den må virkelige være helt gal.

En dansk organisation, ”Boykot Israel”, opfordrer til at boykotte israelske varer. Tirsdag aften blev hadet til den jødiske stat luftet ved en demonstration mod et israelsk fodboldhold, der spillede i København. Antisemitismen stikker igen sit hæslige fjæs frem.

Øh...her går det så rygende galt for Jyllands Posten. At kritisere en stat er ikke det samme som at kritisere dets religion. Hvis man kritiserer Danmark, så kritisere man heller ikke protestantisme og hvis man kritiserer Rusland for dets atomprogram, kritiserer man ikke den romersk-katolske kirke. Da danskerne boykottede Frankrig pga atomprøvesprængningerne var ingen, heller ikke Jyllands Posten fremme og råbe om racisme mod katolikkerne?!?

Jyllands Posten fortsætter trods denne kortslutning:

Antisemitismen er på march i Europa i disse år. Det hænger sammen med den muslimske indvandring. Men det skyldes også, at venstrefløjen nu tilsyneladende føler sig stærk nok til åbent at vise sit had til den jødiske stat, som man har bekæmpet siden grundlæggelsen.

Halleluja, hvor det køres de store kanoner frem. Det er altså de muslimske flygtninge der er skyld i antisemitismen, men nu har venstrefløjen sørme også gået over og blevet anti-semistisk.

Ud fra samme logik må man vist kalde Jyllands Posten for decideret racistisk, jeg har ihvertfald læst et par ledere hvor kritikken af bl.a. Iran var helt oppe at køre. Ondskabens akse osv. Hvis man benytter Jyllands Postens logik må dette ses som en frontalangreb på muslimer, og bør føre til en politi-anmeldelse.

Jyllands Postens leder lyder på anden dag engang som om den er blevet skrevet af en tilfældig person på en bodega, der har fået lidt for mange snaps, og som lige skal have luftet fordommene inden han går hjem og sover rusen ud. Nogle bør gribe ind og kræve udskiftninger i lederstaben. Om ikke andet så Dansk Front eller den danske forening der her bliver overhalet højre-om.

link til bodega-logik

Etiketter: , , , ,