onsdag, marts 07, 2007

Tillykke til Jeppe

Den danske blogsphere er i rivende udvikling, ikke alene er der kommet flere blogs, de har også fået større indflydelse - ja er tilmed blevet en integreret del af fx avisen.dk. Det nyeste eksempel er Jeppe Kabells katapulttur i mediemøllen.

Hans indlæg der afslørede homofobiske og særdeles tvetunget tale af lederen af Faderhuset Ruth, blev skrevet mandag eftermiddag kl. 17.20. Samme aften skrev vi her på mavepusteren om indlægget - og derefter/samtidigt stort set alle venstreorienterede blogs på pol.blogbot.dk. Tirsdag bliver historien opfanget af nyhedsavisens side avisen.dk og onsdag morgen kunne jeg høre om sagen i P3 - hvor Jeppe blev interviewet(?) og læse den i Ekstra Bladet(forsidebaskeren). Dato, Jyllands Posten og Politiken mm. Historien er således på

Store sager for en relativ lille blog og et godt eksempel på bloggernes øgede indflydelse i danske nyhedsmedier. Det er her man kan læse nyhederne først og har direkte adgang til dokumentationen. Desuden skal der fra mavepusteren lyde en opfordring til flere venstreorienterede bloggere om at komme ind i kampen.
Venstrefløjens kulturkamp mod homofobien, det religiøse højre og fanatismen er kun lige begyndt :o)


Tak og tillykke til Jeppe.

Etiketter: , , ,