mandag, marts 05, 2007

Først tog vi ungdomshuset - nu bekæmper vi homoseksuelle

Den kære Ruth, Danmarks mest omtalte fundamentalist, løfter nu sløret for tankerne bag købet af ungdomshuset. Som en spydspids for den konservativ-kristne del af Danmark deler hun sine tanker for fremtiden, i en tale til hendes tilhængere:

"Jeg er stolte af jer, og jeg vil gerne rose jer, for jeres udholdenhed. Faderhuset har sejret!(...)
Det er kun lykkedes, fordi der var en kvinde, en Guds kvinde, som turde stå fast. (...)Mange medier, og også Ritt Bjerregaard under mødet på Rådhuset, har spurgt mig, hvorfor jeg dog ikke bare sælger huset og høster gevinsten. Jeg griner af dem - hvor dumme er de? Vi har oplevet at Gud har pålagt os, at købe det hus, og fordi jeg har holdt fast i hans løfte, har vi nu sejret. Det er den magt vi har, når vi tilhører Gud.
(...)
Undskyld mig, men hvis man opfører sig sådan, hvordan kan man så påstå, at man forsvarer en kultur? Det er ikke kultur, men bare Satan, der kæmper en håbløs kamp mod Gud.

(...) Er det ikke fantastisk, at en menighed af rettroende og disciplinerede kristne, har kunne have sådan en samfundsforvandlende kraft? Vi er eksponeret ikke bare i hele Danmark, men også det meste af verden. Hvad siger I? Hvad synes I det næste skal være? Hvad med homoseksualitet?Danmark har tilpasset sig tidsånden, og Folkekirken vier i dag homoseksuelle. Det er ikke naturligt for to mennesker af samme køn at være sammen.

(...)Og hvad med pornografi, hva? Hvad med abort? Hvad med incest, hva? Det bliver det næste. Vi har styrken, og vi har troen. Vi lever i et samfund, hvor børn leger med satanisk legetøj. Leger med monstre. Faderhuset vil forandre Danmark. Vi har kraften til det, den samfundsforvandlende kraft. Hvorfor har andre kristne ikke den magt? Fordi de er lunkne. Vi kan kun sejre ved at have et stærkt lederskab, og en disciplineret menighed."

Hvis jeg var socialdemokrat ville jeg græmme mig. Homofobiske fanatikere. Så hellere nogle uvorne unger med hang til fælleskøkken.

link til hele den fanatiske tale, og Jeppes blog

Etiketter: , , , , ,