søndag, august 05, 2007

Søren Krarup ville sende jøderne tilbage til nazityskland

Vi hører det igen og igen. Fra Krarup og meningsfællerne: Tørklædet svarer til hagekorset. Irans præsident er den nye Hitler. Islamister er værre end nazister, osv. osv. Igen og igen denne sammenligning af muslimske regimer med nazityskland der bl.a. startede 2. verdenskrig og udryddede millioner af jøder.
Samtidig hører man også igen og igen, nu senest i dagens Politiken, Søren Krarup udtale sig om flygtninge fra Iran, der er blevet afvist af indvandrer"service". Når det således kommer frem at selvmordsraten blandt flygtninge og indvandrer fra fx Iran er tredoblet på kort tid, udtaler manden gudhjælpemig:" Hvis selvmordsforsøg er en metode afviste asylansøgere bruger for at få deres vilje, er det jo tvivlsome selvmordsforsøg(!). Jeg er vred på de personer , der nægter at rejse hjem når de bliver afvist.".

Hermed kan vi altså konkludere at Søren Krarup, var han politiker i Danmark for 60 år siden ville have afvist alle jøder ved grænsen. Desuden ville han være vred på dem, der desperat forsøgte at undgå gaskamrene. Ja han ville sikkert kalde dem "bekvemmelighedsflygtninge".

Og der er nogle der stemmer på manden og hans kumpaner? Skam jer!

link til rendyrket idioti

Etiketter: , , ,