mandag, april 09, 2007

Dansk nazistisk tankegods

Religion er en privatsag. Det står i grundloven og sådan skal det være i et frit og demokratisk samfund.

Man må heller ikke registrere folk efter deres religion. Dette skyldtes naturligvis de dårlige erfaringer man har fra 30erne hvor man registrerede og talte jøderne, og senere benyttede arkiverne til at sende dem til udryddelseslejre.

Alligevel har mange personer lige nu travlt med at estimere antallet af muslimer lige nu. De skyer ingen midler og tolker gerne statistisk og andet gøjl til ydergrænserne for at lave den klassiske skræmmekampagne. Se nu kommer "jøderne" og de avler som rotter - vi er snart en minoritet i vores eget land, skrev man i 30erne - nu skriver danskere på politiske blogs det samme, blot om muslimer. Således er børn af muslimer automatisk muslimer i disse sindsforvirrede bloggeres hjerner. Ligesom vi jo alle har samme religion som vores forældre?!? Nå nej, sådan var det jo ikke! Og klart de fleste indvandrer til Danmark er STADIGVÆK - på 20 år og mere, fra Sverige og Norge. Men her er bekymringen underligt nok ikke så stor. Mon ikke det stadigvæk er den nazistiske angst for brune mennesker, der stikker snotten frem når vi høre disse mennesker tale om "kultur-forskelle" og "farerne ved det multi-kulturelle samfund"

Drop nu bare det semi-nazistiske pis, og kom med i kampen igen. Religion er en privatsag, så drop tælleriet og rend ned i pisserenden hvor I hører til! Føj!


link til gammel strategi fra 30erne

Etiketter: , ,