mandag, april 09, 2007

Serberne var uskyldige ofre...

Utroligt hvad Jyllands-Posten vil ligge sider til.
Samtidig med at en konservativ med en forkert hudfarve bliver smidt ud af de konservative, fordi hun har linket til en holocaust-benægter. Jeg tror hele det konservative folkepartis folketingsgruppe burde smides ud, eftersom de lystigt samarbejder med Søren Espersen.

Blodig uretfærdighed over for serberne
Jyllands-Posten, 24. februar 2006, 1. sek., side 10

Af Søren Espersen, MF
Dansk Folkepartis udenrigspolitiske ordfører


I DISSE SENE februardage har man i Wien påbegyndt et FN-ledet møde om provinsen Kosovos fremtid. Om end Kosovo formelt er en del af Serbien, ledes provinsen reelt af den albansk-muslimske befolkning - under premierminister Bajram Kosumi og under militær beskyttelse af FN, hvor også danske tropper og danske politifolk indgår.

Serberne kræver overherredømme, fordi man betragter Kosovo som den serbiske nations vugge.

De albanske muslimer derimod stiller med et krav om absolut selvstyre. Formodentlig, om end dette ikke i dag officielt formuleres, med det formål ad åre at sammensmelte Kosovo med Albanien.

Hvordan forhandlingerne ender, er ikke til at forudsige, men alle solemærker peger i retning af, at Serbien mister Kosovo.

I dag er det ikke rart at tænke på, at det var os - NATO og Danmark - som dengang i 1999 tog det afgørende skridt, som med magt skar Kosovo væk fra Serbien, for det, vi foretog os dengang, var og er en blodig uretfærdighed over for Serbien.

Beslutningen om at bombe Serbien blev dengang truffet efter den mest bastante, ensidige medie-hjernevask i mands minde. Stort set alle i Danmark syntes, at det var rigtigt, at NATO hjalp muslimerne med at smide de kristne ud af Kosovo. For det var jo reelt det, der skete.

Vi havde hørt, hvordan serberne havde myrdet i titusindvis af albanere og lagt dem i massegrave, og disse efterretninger var årsagen til, at også danske fly blev sat ind for at straffe serberne.

Massegravene blev dog aldrig fundet. For der var ingen.

Sejren over serberne blev fejret, idet man nu så frem til et multikulturelt samfund i Kosovo, hvor muslimske albanere og kristne serbere kunne leve fredeligt side om side.

Men det var bare fantasi, for da NATO havde kastet den sidste bombe, kunne UCK (Kosovos Befrielseshær. red.) med de storalbanske drømme uhindret tage magten i Kosovo og gik i gang med udrensningen af kristendommen i Kosovo.

Siden da har UCK ikke alene bortjaget mere end 400.000 kristne serbere og myrdet i hundredvis, men systematisk har den albansk-muslimske hær udplyndret, brændt og sprængt 110 kirker og klostre - herunder et halvhundrede fredede bygninger fra før Middelalderen. Enkelte af dem virkelig kulturhistoriske perler.

Der er således tale om en kulturhistorisk vandalisme, hvis sidestykke i moderne europæisk historie kun kan findes i forbindelse med nazisternes ødelæggelse af de mange uerstattelige jødiske synagoger i Østeuropa.

Og vandalismen har altså igen fundet sted lige midt i vort eget Europa - og ikke en kat har løftet et øjenbryn i den anledning.

Men hvorfor er det uinteressant, at kristendommen ikke længere er eksisterende i Kosovo?

Vi taler om et land, som blev kristent 600 år før Danmark. Vi taler om en kristendom, der mod alle odds overlevede 500 års muslimsk styre i Det Ottomanske Imperium, og en kristendom, som overlevede Anden Verdenskrig, da Kosovo også blev styret af etniske albanere. Dengang var albanerne fascistiske og allierede med Mussolini og Hitler.

Serbiens klassiske Kosovo-provins endte altså med at blive afkristnet ved hjælp af styrker fra NATO og senere under FN-troppers opsyn.

Og ikke én af kulturbarbarerne er blevet straffet - endsige stillet for retten.

For det er nu blevet officiel europæisk konsensus, at Kosovo med magt skal rives fra Serbien.

Og i dette konsensus er man nu parat til at ofre kristendommen, for i det nye muslimske Storalbanien er der ikke plads til kristendommen.

####

Utroligt at sådanne løgne og islamofobiske holdninger får frit spil i et dagblad der ikke kan tåle kritiske satire-tegninger af Jesus. De "kristne" serbiske tropper var som alle ved de mest aggressive og blodige af alle tropperne på balkan, og folkemordet de begik er mere end bevist. At forsvare massemorderne i den serbiske hær, som Søren Espersen gør, burde skaffe ham en enkeltbillet til en politisk øde ø. Men næh, i Pia Kjærsgaards parti er alt tilladt sålænge det invovlerer tilsvinen af muslimer. Tænk at Anders Fogh har slikket det parti i røven så længe at folk tror det er stuerent...

link til Sørens Espersens og DFs forsvar af vores tids Hitler-regime

Etiketter: , , , , ,