onsdag, maj 09, 2007

fryd, fryd, fryd

Ja her hos mavepusterne giver det kildren i maven og smil på læben at Louise Frevert som den anden promenente DF´er ryger ud af partiet. Samtidigt ryger der et par finker eller 10 af panden, hør blot her:
"Pia Kjærsgaard og resten af DF-ledelsen tåler ikke kritik og modspil – sker det alligevel, bliver de menige medlemmer kaldt til 'kammeratlige samtaler’, der dog ifølge Frevert er alt andet end kammeratlige. Samtalerne har kun det formål at knække 'rebellerne’, er Louise Freverts påstand.

- Formålet er at kue den anklagede helt i knæ. Ikke ved at bruge argumenter, men ved et forhør, hvor der trues og råbes. Man går målrettet efter at skabe frygt og psykisk nedbryde, så man er sikker på, at man ryger helt ned og ikke kan kæmpe, skriver hun."

Desuden er det kommet ud at Partiet aldrig(!!) har haft en eneste afstemning i gruppen. Krarup affægter dette med
"Der har været et ualmindelig godt kammeratskab i Dansk Folkepartis folketingsgruppe. Vi har alle været her af en bestemt grund: Bekymringen over indvandringspolitikken har været afgørende. Derfor har vi stort set været enige om alt det væsentlige. Interessen om afstemninger kommer kun der, hvor man er afgørende uenige, og det har vi ikke været"
Herligt ikke sandt? Selv når partiet som med efterlønnen vender på en tallerken på én dag, så har alle været dejligt-kammeratligt enige.

Sidder for tiden og læser en bog om Mao-tse tung, og Pia Kjærsgaards ledelsesmetoder ligger faktisk rimelig tæt på. Kameratlige samtaler og diktater fra ledelsen side. Alle var jo enige om at det var kapitalisternes/muslimernes skyld, så der var ingen grund til uenighed. Og hvis man var uenig med ledelsen, så var man dømt ude.

link til facistisk ledelsesstil
link til krarups rablerier om alle-er-enige

I øvrigt er regeringens og DFs samlede mandattal nu nede på 92. Tre mere og vi snakker kaos og nyvalg(!?)

Etiketter: , ,