lørdag, maj 05, 2007

regeringens socialpolitik: tag fra dem der ligger ned..

Hvis der er en ting regeringen og Dansk Folkeparti er enige om så er det at kvinder i burka er undertrykte. De er ofre for en undertrykkelse af deres voldelige mænd.
Her på mavepusterne er vi enige i at det nok er sandt i visse tilfælde. Ligesom de pæredanske kvinder på samfundets bund har en tendens til at være undertrykte af voldelige mænd, så har muslimsk-danske kvinder nok også.

Men hvad er så regeringen og kommunernes foreslag til at støtte disse kvinder, der ifølge Krarups terminologi er at sidestille med jøderne under anden verdenskrig? Jamen man tager da deres kontanthjælp fra dem! Så er man også 100% sikker på at de aldrig slipper fra deres undertrykkende ægtemænd. Ja med lidt held får man snart en underklasse af burkaklædte kvinder der må på gade og tigge.

Sjældent har man hørt om en så hjerteløs politik. Kunne man ikke ligeså godt jagte dem ned på åben gade og tæske dem, nu man var i gang? Føj for satan skal det lyde herfra til Gert Bjerregaard (V) fra Århus og beskæftigelsesminister Claus Hjort Frederiksen (V). Hvor ulækker og umenneskelig kan man være?
Føj for satan, Claus - godt du ikke levede i 30erne og skulle styre jøders kontanthjælp...Ingen ville jo ansætte dem, så væk med den, ikke sandt?

link til umenneskelighed

Etiketter: , , ,