torsdag, april 12, 2007

DF er virkelig snotdumme!

Nedenstående er direkte copy-æblet fra tv2.dk for dens fantastiske tydeliggørelse af DF som en stor Peter men istedet for at råbe som de har råbt de sidste mange år at muslimerne, muhammedanerne eller islamisterne kommer hertil DK og stjæler vores penge, boliger, piger etc. så nu råber de at muslimerne, muhammedanerne og/eller islamisterne istedet tager til Irak eller Afghanistan..."Muslimsk terror sjælden i Europa

12-04-07: 07:57 | af: sosp

Sig terror, og det første folk tænker er islamisme og al-Qaeda.

Virkeligheden er dog en helt anden i Europa, hvor kun ét af de 498 terroran­greb, begået i 2006, havde islamistis­ke motiver. Det viser en rapport fra det europæiske politisamarbejde, Euro­pol, skriver Fyens Stiftstidende.

Langt de fleste af angrebene i Europa blev udført af separatistbevægelser i Spanien og Frankrig, og selv om næsten 500 terrorangreb lyder af meget, så er der for det meste kun tale om materiel skade.

"Jeg synes, det er meget tankevækkende, for et enkelt tilfælde er ikke meget i forhold til, hvor meget islamisk terror fylder ellers," siger Lars Hallundbæk, der forsker i islamistisk motiveret terror.


DF: "De fleste terrorister er islamister"

Dansk Folkeparti ser dog stadig en klar sammenhæng mellem terror og islamisme.

"Det er ikke alle muslimer, der er terrorister, men jeg vil stadig hævde, at de fleste terrorister er islamister," siger Søren Espersen, som forklarer det lave antal islamistiske terrorangreb med, at terroristerne tager til Irak og Afghanistan for at kæmpe i stedet.

I SF ser udenrigsordfører Holger K. Nielsen derimod rapporten som en bekræftelse på, at truslen blive blæst op.

"Terrortruslen er der, så det er rimeligt, at man er opmærksom på det, men jeg synes - som de her tal også bekræfter - at man bruger kolossal mange ressourcer på at forbygge en trussel, som ikke er særlig stor," siger han."


Det var ikke mere end et par dage siden at DF erkendte at det var en fejl at starte de to krige, så det vil sige at DF igen igen igen igen formår at vise hvor snotdumme, ulogiske og dobbeltmoralske de er.

For hvorfor skulle muslimer, (suk) muhammedanere osv. dog tage ud af Europa når der i forvejen er knap 500terrorist angreb i Europa?
Fordi Europa allerede er så overfuldt af terrorister at et terrorangreb til ikke vil gøre en forskel modsat Irak og Afghanistan?
Eller er det her bare endnu et patetisk ulogisk forklaring fra et parti i krise?

link: http://nyhederne.tv2.dk/article.php/id-6649532.html

Etiketter: , , , , , ,