tirsdag, oktober 17, 2006

Svenske tilstande...

...kan vi i Danmark kun håbe på på mange områder.

Bla. integration og nu også åbenhed omkring de valgtes økonomi til regeringen. Indtil videre er det 4 borgelige svenske ministre på en kun 11 dages gammel regering der er problemer med af en sådan karakter at 2 har valgt selv at gå. Man kan så spekulere i om de havde fået lov til at blive hvis de ikke var gået.

Det nemme argument er selvfølgelig for at det også skal være sådan i DK ligesom det sker i Sverige lige nu at der er bevis på at det kan være påkrævet. Desværre.

Det mere altomfavnende er jo selvfølgelig at det er møghamrende vigtigt at de mennesker der skal forestille at lave nye love og være et lovligt samt anstændigt billeder ud ad til resten af verdenen at så SKAL det også være mennesker der forstår at overholde de regler som vi nu engang har vedtaget.

Her tænker jeg bla. på Ulla Tørnæs mand der havde ulovligt arbejde på sin gård eller den mildt sagt skrantende økonomi hos en daværende økonomiminister, Henriette Kjær. Og hvad var der egentlig med den bilka-sag og Connie Hedegård?

Og det er jo kun det lidt der har tittet frem. Hvad med alt det der ikke er kommet frem endnu? Det er det jeg bekymrer mig om.

Tving din lokale politiske afdeling til at kontakte Christiansborg og kræv at nu kommer der andre boller på suppen.
De folkevalgte får masser af penge, status og magt for deres arbejde og det eneste vi kan kræve er da at de tilgengæld opfører sig almindeligt anstændigt og overholder lovene.