mandag, oktober 16, 2006

Hjerneblødning hos berlingske tidende

Nogle gange kommer de mest absurde tanker til udtryk i Berlingske Tidende og Jyllands Posten. Engang imellem giver aviserne plads til islamofobiske læserbreve og kronikker der er så absurde at man kan undre sig over hvem der egentlig styrer deres debatsektioner. Sidder Dansk Front og Dansk Folkeparti virkelig og hiver i trådene?

Et grotesk eksempel er en kronik i Berlingske tidende fra d. 12 oktober. En Mrutyuanjai Mishra forsøger at trække lige linjer fra religionskonflikter i det 13-15. århundrede til i dag. Den gang lykkes det muslimske krigere at erobre dele af indien, og "islamisere" indien, tilsyneladende med få midler. Det ligger ifølge forfatteren "indbygget" i Islam at man skal underkaste sig fuldstændigt og derfor er religionen mere krigerisk og sejrstærk end andre religioner.
citat:
Det lykkedes således for relativt få islamiske guerillakrigere at sejre over en hel hinduistisk civilisation i Indien og regere hele det indiske subkontinent i flere hundrede år.(..)
Den muslimske erobring, som fortsatte indtil det 16. århundrede, var for hinduerne helt enkelt en kamp på liv og død. Hele byer blev brændt og befolkningen dræbt. Flere hundredetusinde blev dræbt under hvert erobringstogt, og et lige så stort antal blev deporteret som slaver(..)
Det lykkedes for islam at erobre såvel udefra som indefra og fuldstændig underlægge sig en af de ældste hindu-civilisationer.
Nu er islamister i gang med at erobre den vestlige civilisation(...)

Denne militære strategi er inspireret af islams historiske territorielle erobringer i Asien. Men før de endegyldigt kan ramme den vestlige civilisation, er de nødt til at vinde over Indien og Israel.(..)

Der er vel få mennesker der er så historieløse som denne Mrutyuanjai Mishra. At tro at nogle hesteridderes succes i 1400-tallet på nogen måde kan bruges idag, hvor diverse atomvåben, en cirka 1000 gange større økonomi og et hærbudget ud over alle grænser, sgu nok skal holde alt hvad der hedder islamisme langt uden for vestens grænser, er så inkompetent og idiotisk at man undrer sig over hvem hede-hule-helvede har givet manden lov til at skrive en kronik. At han samtidigt
sætter lighedstegn mellem islam og islamisme, samt underspiller den vestlige kristne verdens drabelige myrderier af alt og alle i den 3. verden, samt kristendommens langt strengere krav til underkastelse i perioden (12-16-tallet), gør det endnu mere absurd.

Man undrer sig ikke over at Dansk Folkeparti eksistere i et land, hvor den her slags lort kan blive trykt i en af de store morgenaviser. Dumheden længe leve.

link til absurditeter