mandag, oktober 02, 2006

løgn på løgn

Den ungarnske statsminister har fået en sviende lussing af vælgerne efter at han er blevet afsløret i at sige at regeringen løj så meget de kunne for at blive genvalgt sidst.
Lad os håbe Anders Fogh snart bliver fanget i det samme. Der er ingen tvivl om at regeringen løj så meget de kunne under sidste valgkamp. Der skulle flere penge og resurser til børnehaver og skoler, blev der lovet. Nu viser det sig naturligvis at det blot var løgn. De eneste ekstra resurser der er blevet giver børnehaver og skoler er dem som der lige er blevet skåret væk. Regeringen har skåret armen af børnehaverne og forsøger nu at fodre den med armen igen. Uden at snyde forældre og pædagoger heldigvis.

Det samme er tilfældet når det gælder miljøområdet. Da regeringen kom til skar den mange milliarder væk fra området. Og nu forsøger den at virke miljø-rigtig ved at give 500 millioner(over flere år) tilbage til området. For nu(!) skal der satses på alternativ energi. Nu hvor hele forskningsområdet er sunket i grus efter at bevillingerne røg væk, så der var råd til ældrechecken og skattestoppet.

Det er jo det rene ynk, og flere løgne bygget oven på de gamle. Anders Fogh blev sidst væltet som minister, da han blev fanget i skattefusk. Det er vist på tide at gøre det en gang til.

indenrigsministeren genbruger løgne