torsdag, september 21, 2006

Umenneskeligheden i Dk

Efter at have læst om de umenneskelig forhold som bla au-pairs bliver udsat for i DK så kan der vel ikke være nogen tvivl om at i DK er der markant forskel mellem traditionelt set etniske danskere og dem der bliver kategoriseret som andenrangsborger!

Er der nogen der stadig påstår at DKs stramme udlændingelov ikke rammer uskyldige?
Er der nogen der stadig påstår at i DK bliver udlændinge behandlet godt?

Vi lader nedenstående artikel stå for sig selv. For den siger alt...
Nedenstående er æble-c æble-v fra politiken

Au pair-piger presset til prostitution

Ifølge krisecentre er au pair-piger nemme ofre for prostitution og udnyttelse.

I flere tilfælde er au pair-piger blevet krænket seksuelt af deres værtsfamilier eller endt i prostitution.

Det skriver 24timer i dag.

En række fattige au pair-piger bliver presset ud i prostitution eller udsat for seksuelt misbrug af deres danske værtsfamilie.

De tabubelagte udnyttelser af pigerne er kendt af både kvindekrisecentre, au pair-venskabsforeninger, prostitutionsrådgivninger og au pair-bureauer, skriver 24timer.

»Vi ser grelle ting, hvor pigerne bliver groft misbrugt. Det er grove seksuelle trakasserier. De kommer op i god tro og tror, at de skal være au pair, men ender så som husslaver,« siger Anne Mau, leder af Landsorganisationen af Kvindekrisecentre.

Antallet tidoblet
De seneste ti år er antallet af au pair-piger tidoblet, med piger fra Østasien og Østeuropa som de største grupper.

Officielle dokumenter fra den filippinske kvindeforening Babaylan beskriver, hvordan pigerne kan ende i »tvungne ægteskaber og i værste tilfælde prostitution.«

Eller som au pair-bureauet Danest-Kulturs ejer, Mariina S. Andersen, fortæller:

»Vi er stødt på rumænske piger, der kommer som au pair. Da de ikke kunne tjene nok, fik de kontakt til nogle bagmænd og begyndte at prostituere sig.«

Frygter hjemsendelse
Trine Lund Jensen, leder af Reden – Stop kvindehandel, ser det som et stort problem, at pigerne ikke tør klage til myndighederne – af frygt for at miste deres opholdstilladelse:

»De står jo ikke i nogen stærk retssikkerhedsmæssig situation, fordi de smides ud, hvis opholdsgrundlaget ikke holder. Og det er svært at rejse en sag, fordi det er ord mod ord«, siger Trine Lund Jensen.