lørdag, september 09, 2006

Ikke alle...

Ikke alle racister er terrorister, men alle terrorister er racister. Efter at det belgiske politi har arresteret 17 nazister for planlægning af terrorangreb og planlægning af en voldelige revolution(!) fremstår denne sammenhæng klart.

De belgiske nazistiske terrorister havde fremskaffet våben, havde adgang til tanks(!) og havde allerede skrevet brevene hvor de tog ansvaret for terrorangreb.


De islamistiske og nazistisk terrorister har den fællesnævner at de begge mener at deres kultur/religion er resten af verdenen overlegen. Dette retfærdigører deres angreb på civilbefolkningen.

Det belgiske politis afsløring af de nazistiske terrorister, må desuden hamre en pæl igennem det typiske danske forsvar for partier som Dansk Folkepart og den "frie(læs:hadske) debattone". Belgien har således en ligeså rå tone som Danmark, og et stort nationalistisk parti ala DF. På trods af dette er mængden af nazister og nu også nazistiske terrorister foruroligende stor. Den rå tone har blot forbedret disses muligheder for at rekuttrere.

Terrorgrupper i Belgien