mandag, september 25, 2006

En realitet : Muslimernes Fællesråd

Så blev der endelig lavet en samling på diverse muslimske repræsentanter og grupperinger. Nu skal der være én officiel forening der udtaler sig på vegne af det muslimske mindretal i Dk, Muslimernes Fællesråd. Personligt er jeg overbevist om at dette træk ikke kun vil lette kommunikationen mærkbart i DK men i allerhøjeste grad vil mindske den mistænkeligegørelse af de muslimer der stadig udtaler sig til pressen. Formanden vil være Asmat Mojaddedi. Og i en pressemeddelse fremsættes Muslimernes Fællesråds målsætning som :

"Denne form for overordnet organisation har været ønsket og tiltrængt længe og er nu en realitet. Islam og muslimer har været en del af det danske samfund i årtier, og derfor er det naturligt at få en repræsentation af danske muslimer på overordnet plan."

Her på mavepusteren er vi enige i at en sådan form for overordnet organisation længe har været tiltrængt og vi glæder os til at se virkningerne af Muslimernes Fællesråd.

Derefter håber vi at disse forhåbentlige positive virkninger vil inspirere muslimer andre steder til et tilsvarende tiltag, da der mangler en organisering og lobbyisme omkring muslimerne hvis de vil få en stemme i den vestlige verden. Vel og mærke en stemme som vesten kan lytte positivt til.