søndag, juni 18, 2006

forvirret avis..

Ja JP og dets håndlangere er godt i gang med sit korstog mod hvad den opfatter som "venstrefløjens alliance med islamister". I kølvandet på sagen om Mohammedtegninger skal venstrefløjen med vold og magt kobles sammen med terrorister og ekstremistiske religiøse ledere.

Således har JP et interview med en "omvendt" venstrefløjsperson Caroline Fourest

»»I dag ser vi koalitioner og partnerskaber mellem islamistiske grupper og progressive venstrefløjsbevægelser, som vi ikke kunne forestille os for fem år siden.(..)
Højrefløjen i Europa blander begreberne sammen i debatten om indvandring, sikkerhed og religiøs fanatisme, og venstrefløjen forsøger på denne baggrund at danne et alternativ til denne politik, men samtidig vil de også gerne tækkes de muslimske vælgere og så undlader de helt at kritisere fanatismen i islamismen,«


Den slags artikler og resten af højrefløjens bævl for tiden benytter visse retoriske tricks. Først og fremmest er der udtrykket islamister. Dette begreb er et gummibegreb, der kan betyde ekstreme terrorister der flyver ind i WTC, eller folk med baggrund i islam, der ikke ytrer sig præcist som højrefløjen vil have det (Abdul Wahid Petersen og Asmaa Abdol-Hamid). Således bliver disse folk puttet i samme gruppering, som samtidigt pludselig får samme dagsorden.

Eller som Krarup siger det, så er der muslimer der siger deres sande mening og alle de andre der venter på et gunstigt øjeblik til at falde os i ryggen. God gammeldags nationalistisk paranoia som vi kendte det fra 30erne.

Derudover er der naturligvis myten om at venstrefløjen fedter for de muslimske vælgere. Sikke noget pjat. Det behøver venstrefløjen slet ikke, enhver muslim med lidt selvopholdelsesdrift vil naturligvis aldrig støtte et parti, der udtaler sig stærkt kritisk om alle muslimer. Og så er der kun venstrefløjen tilbage, efter at CD røg ud af folketinget.

link til JPs korstog


ps. Er der i øvrigt nogle der kender et begreb for muslimer der lever under statens beskyttelse i et kristent samfund?