søndag, juni 11, 2006

Det må være trist..

at være Venstremand disse dage. Jeg kan huske da "Uffe Ellemann"-bølgen gik højest og man sågar kunne få sokker med mandens kontrafej på. Nu om dage hvor partiet har solgt dets liberale sjæl til Dansk Folkeparti må følgende mavepuster fra Ellemanden gøre ondt:
»Tonen i debatten er blevet mere hård inden for de sidste ti år.
Selvtilstrækkeligheden synes vi måske ikke hver især er vokset, men det er den så alligevel, når den bliver eksponeret mere. Det, at der så er en politisk bevægelse, der dyrker selvtilstrækkeligheden, jamen det er da også et problem«, siger Uffe Ellemann-Jensen med direkte adresse til Dansk Folkeparti.

Udover disse udsagn har det været et travle par dage for regeringen.
Nu er det lykkes USA at drive tre fanger i interneringslejren Gutanammo til selvmord. Det må være hårdt at være gode venner med Bush disse dage. Tænk at han ikke engang kan torturere fanger og samtidigt holde dem i live...tsk tsk..

Og så har Bertel Haader "indrømmet" overfor Jyllands Posten at han "udøver selvcensur". Det var da herligt, så kan det være at vi slipper for flere af disse udsagn fra den tidligere integrationsminister:
»Efter 150 år i etnisk renset tilstand bliver vi danskere nu igen udfordret af et stort tal fremmede, der slår sig ned iblandt os. Denne gang er det ikke - som i helstatens tid - en tysk/holstensk elite, der gør sig uheldigt bemærket. Nu er det i hovedsagen en umælende underklasse af især Tyrkere, et let genkendeligt proletariat, der som alle proletariater figurerer tungt i statistikken over kriminelle, arbejdsløse og bistandsmodtagere. Kort sagt: en klods om benet på det kostbare danske velfærdsapparat.«

»Desværre er lægerne et problem. Nogle skriver alt for mange lægeerklæringer ud. Jeg vil opfordre til, at man gør som i de kommuner, der har lægefaglige konsulenter. Her forkaster man simpelthen lægeerklæringer, hvis de ikke er det papir værd, de er skrevet på. Der er desværre nogle få læger, som strøer alt for mange lægeerklæringer om sig, og man må forstå, at udlændinge ikke har de samme bremsemekanismer som danskere har. En udlænding kan jo få den opfattelse, at hvis man bare kan få en erklæring, så er det i orden, at man simulerer.«

»... almindelige danskere er udsat for forskellige former for social kontrol. Vi går bl.a. på arbejde, fordi vi tænker på, hvad familie og naboer vil sige, og fordi vi gerne vil være et godt eksempel for vore børn. Men disse hæmninger har udlændinge ikke på samme måde. De lever i en subkultur uden for den danske stamme. Derfor er de meget hurtige til at tillære sig mulighederne for at få penge uden at gøre en indsats.«

Måske burde Bertel bare smutte ud af regeringen og melde sig ind i DF eller Dansk Front. Så ville han bedre kunne blende sig ind i mængden og slippe for at "blive beskyldt for alt muligt af Politiken og andre organer.« Eller også må Bertel bare fatte at når man hader, foragter og nedgøre andre, så har de en tendens til at hade en tilbage igen.

link til uffe

Bertels haderi