onsdag, juli 11, 2007

kristne fundamentalister massakrede muslimer

Ja idag er det så 12 års dagen for Europas værste folkemord siden Anden Verdenskrig. En serbisk hær styret af hadet mod muslimer slagtede 8000 mænd og drenge - fordi de havde den forkerte religion.
Før folkemordet var der lavet en vellykket hadsk kampagne mod islam og muslimer, styret af en nationalistisk kristen regering. Islam blev lagt til had og kaldt en krigerisk og fundamentalistisk religion. Almindelige muslimer blev alle defineret som islamister og teorister og skældt ud for at have en middelalderlig tankegang.

12 år siden...

Og danskerne har ikke lært en brik. Ovenstående ideer er i dag en del af regeringsgrundlaget. Danske medborgere har endda stemt Søren Espersen(DF) ind i Folketinget, en mand der stædigt forsvarer serbernes folkemord. Eller rettere benægter at de nogensinde har fundet sted.

Og Dansk Folkeparti og dets tilhængere vil ikke kaldes nazistiske? De er arketypen på et nynazistisk parti. Alt hvad det kræver er en politisk eller økonomisk krise og vi får kreative folkemordsideer fra den side.
Føj for satan!
Konsekvenserne af DFs forbilleders politik - for kun 12 år siden

link til historien
link til benægtelsen og vanviddet

Etiketter: , , ,