onsdag, juni 06, 2007

Racistisk samfund og politi

Var i Øksnehallen igår og så Jacob Holdts nye udstilling hvor han på skræmmende vis, tydeligører ligheden mellem danskernes forhold til muslimerne med amerikanernes forhold til de sorte i 1970erne. Med billeder og tekst blev den danske hverdagsracisme udstillet og påvist. Som så mange videnskabelige undersøgelser har vist er det især hos de dårligst uddannede og de fattigste at racismen er mest udpræget.

At denne racisme nu er en indgroet del af det danske samfund, kan bla. ses i diverse undersøgelser af den eneste organisation herhjemme der har ret til at bruge vold og magt. Her viser det sig at danske politibetjente dagligt kalder bla. somalier for "perkere", "aber" og generelt taler yderst racistisk og nedsættende. Det mest horible citat er som plukket ud af uriaspostens kommentarfelt:"Somalierne er mindst 100 dummeår bagefter os. Da de kom her til Danmark, gik de ud for at samle brænde, for de kunne ikke finde ud af at lave mad på elkomfur"

Når man har sådanne personager til at rende rundt med pistoler og knipler i det danske samfund, med licens til at dræbe, kan det jo ikke komme som en overraskelse at indvandrer og deres efterfølgere er 4% mere "kriminelle" end danskere(når man renser tallene for økonomiske faktorer). Når politiet generelt ser indvandrer som undermennesker og hunde, behandler de dem naturligvis derefter, omend sikkert ubevidst.

Den udøvende magts racisme

Gratis Jacob Hold udstilling

Etiketter: , , , ,