onsdag, august 09, 2006

DFU'er føler sig mobbet i skolerne!

Og det kan kun høre for hurtigt op mener vi her på mavepusteren!

Det er ikke vejen frem at mobbe nogen som helst indtil at de isolerer sig, at mobbe dem der har en anden hudfarve, andre meninger, eller forkert mærkevaretøj end en selv.

Idet de vælger isolation og kun søger ligesindede er der ingen der vinder. Heller ikke dem som er uenige for qua isolationen lukker de resten af verdenen ude og opnår kun at blive bekræftet i deres oprindelige holdninger.

Pia udtaler at denne mobning er forkert og bør stoppes og vi kan kun være enige på dette punkt. Når det er sagt så bør Pia lige stoppe op og se på alle dem som hun mobber og stærkt overveje om det ikke er på tide at hun rent faktisk både forstår hvad det er hun selv siger og derefter efterleve det.

Vi her på mavepusteren vil i hvertfald glædes over i denne påståede agurketid (med krig og andre ubehageligeheder) at se radikalt andre boller på suppen fra DFs side; en offentlig undskyldning overfor det muslimske samfund i DK, flygtninge familier der sidder i et forfærdeligt limbo i de danske flygtningelejre og andre som Pia og co har formået at træde på igennem tiden.

Dejligt endelig at se noget fornuftigt fra Pias side!

Vi venter spændt her på bloggen!