mandag, august 07, 2006

de brokker sig gør de..

det sker hver sommer. Først begynder medierne at spare på nyhedsdækningen, da journalister også skal på ferie, og begynder i stedet at sende nogle underlige programmer, hvor folk med sjovt hår, kører i vandrutsjebanen. Så begynder folk at tale om at det er "argurketid", dvs at der ikke sker noget i verdenen. Selv en rask lille krig og tusindvis af evakuerede danskere, stopper det ikke.

Så kommer næste halvdel af komedien. Så begynder folk at brokke sig. Først over DSB. Så over vejret. Så over at det er så beskidt over det hele, og at de unge bliver mere og mere ligeglade.

Lad mig slå nogle ting fast:
1. Vi er lige nu ikke i en agurketid. Vi(dvs. Danmarks regering og hær) er i gang med en blodig besættelse af Irak, der lige for tiden koster 100 uskyldige livet om dagen!
2. DSB kører fortræffeligt. Enhver der har prøvet at køre tog i enten Spanien, England, Mexico eller Grækenland vil vide hvad jeg snakker om. Hurra for DSB. Privatiser endelig ikke noget der fungerer så godt.
3. Det er ikke beskidt over det hele. Hvis folk vil se snavs kan de jo prøve at tage til Baghdad og rydde op efter invasionen der. Så kan de bagefter komme hjem og sætte pris på hvor rent der er.
4. Vi er stadig i krig, og mens jeg har skrevet det her er der to mere der er døde. Perspektiv. Det er det der er brug for.