onsdag, juli 26, 2006

Israel dræber FN soldater og Hizbollah beder om våbenhvile... WHOS THE BAD GUY HERE??

Jeg så nyhederne kl 18.30 på DR1 i dag. Der er den første nyhed selvfølgelig krisen i Libanon. Men det er ikke den store nyhed. Næh det er fra FN hvor der lige har været et specielt møde angående at et israelsk missil dræbte 4 FN soldater! Mindst 10 gange sendte en FN post besked om at det var en FN post! Mindst 10 gange gav israelske militær besked om at de havde indstillet skydning! Alligevel ramte et præcisionsmissil FN posten og dræbte 4 FN soldater!
Dette er ikke et enestående tilfælde. FN havde holdt møde i dag om at der har været mere end 16 angreb på FN soldater de sidste dage med mindst 4 sårede...

Mødet har resulteret i at FN udtaler at de er overbevidst om at det er bevidst handling fra Israels side! Netop fordi de oplyser hvor deres tropper er til både israelsk og libanesisk side... Derfor mener FN åbenbart at det israelske militær burde kunne undgå FNs udsendinge og altså at det angiveligt var et bevidst angreb!

Det er åbenbart ikke nok at en masse libanesiske og israelske kvinder, mænd og børn dør, næh det er først når FN soldater dør at der bliver taget forholdsregler imod disse krigsliderlige mennesker! Hizbollah vil have fred... Det virker som om at den eneste der ikke vil fred er Israel men de har jo også storebror USA i ryggen!

Nu må den danske regering da stemme for en våbenhvile...
Kun tiden kan vise om de, som en af de eneste i EU der stemte imod flere gange, nu retter op på deres fladæse!

Det er jo bestemt ikke fordi det er første gang at regeringen fucker op men det er et særsyn at de rent faktisk får rettet op på det!