torsdag, juli 20, 2006

Odense kommune DFs duks??

Så skete det : de fleste kommuner har været fornuftige med kun en hovedrysten overfor DFs syge forslag om at checke de trauma-ramte evakuerede individer og familier hvis børn er alvorligt syge. Man kan kun tro at disse kommuner også vil give krisehjælp efter den umiddelbare på Rigshospitalet men der er dog en kommune der er villig at risikere at lave lovbrud mod registerloven som bekendt beskytter folk der køber fjernsyn men altså ikke trama-ramte evakuerede!

Gert Bjerregaard fra Aarhus kommune udtaler :

»Jeg forventer simpelt hen, at ministeriet udsender en sådan fælles vejledning. Den bør også indeholde en retningslinjer for, hvorledes kommunerne skal forholde sig til de personer, der overskrider den accepterede ferieperiode, fordi de uforskyldt på grund af konflikten er strandet et eller andet sted. Skal de så også trækkes i kontanthjælp?«

Man kunne også passende spørge om disse der uforvarende har fået forlænget deres "ferie i skønne Beirut" også skal som DF har lagt op til retforfølges for social bedrageri?

Denne umenneskelige mistænkeliggørelse af én bestemt gruppe der tilfældigvis var på ferie i primært Libanon kan få uforudsete konsekvenser. Fathi El-Abed, næstformand i Dansk-Palæstinensisk venskabsforening udtaler :

»Jeg har lige talt med folk fra Syrien. De ryster på hovedet over det. Hvis der overhovedet er nogen, som er bedragere, så vil de enten selv forsøge at komme ud uden at blive registreret eller blive der for ikke at blive opdaget. De tager sagen i egen hånd på et tidspunkt, hvor de bliver bombet. Det kan koste menneskeliv, når Søren Espersen skaber en mistænkeliggørelse af alle, fordi han har fået ekstra energi i sommervarmen«

På ingen måde kan jeg tro at dette forslag kan få retslige konsekvenser MEN det skal også samtidigt siges at skaden er sket! DF har fået det ud af deres modbydelige lille mediestunt som de ville : endnu en opdeling af hvem der er "dansk" nok, som bla. har resulteret i en ganske ulækker påstand om at man kan være dansk statsborger uden at være dansk, og deraf endnu en kriminalisering af en allerede udsat gruppe her i Danmark; muslimerne.

Derfor kan jeg uden af blinke sige til dem der har lavet denne debat, dem der har været med til at få nogle dansker til at føle sig mindre dansk og ikke mindst dem der forsætter med at give disse individer taletid, medietid og ikke mindst dem der lytter :

FUCK JER!