onsdag, juli 26, 2006

rettigheder er for alle..

Dan Jochumsen, er blevet fyret fra sit job i Danske Bank. Det er der i princippet ikke noget galt i, men nu er det sket to dage efter at manden i Ekstra Bladet var blevet udråbt som medlem af Dansk Front og samtidigt smidt ud af Dansk Folkeparti.

På mavepusteren er det vores holdning at rettigheder er for alle, også folk vi benytter al vores energi på at bekæmpe. Derfor skal der herfra lyde en kraftig kritik af Danske Banks håndtering af denne sag(og ikke kun fordi det er en lortebank generelt).
Vi har foreningsfrihed i Danmark, og så længe Dansk Front ikke er en ulovlig forening, kan man ikke fyre Dan. Man må simpelthen ikke fyres fordi man har den forkerte race, hudfarve, religion, seksuelle orientering, nationale eller etniske oprindelse - eller sine politiske holdninger.

Jeg håber at Dan imens han kæmper for erstatning for sit tabte job, måske lærer at de samme rettigheder han nu kæmper for at få, er noget værd. Og at de gælder for alle folk, ikke kun folk der ligner gennemsnittet. Men håbet er nok svagt, desværre.

Så kan man vel blot sætte sig tilbage og regne med at blive kaldt dansk-front-elsker. Det vil passe fint ind i samlingen med islamist-elsker.

link til Dan Jochumsens kamp