tirsdag, juni 12, 2007

DF på skideren...

DF har indset at deres taktik med at ville forhindre danske statsborgere i at gifte og bosætte sig hvor de vil - i yderste tilfælde Sverige, ikke længere holder. De mener åbenbart at der mistes for mange danskere, hvordan skulle de - med deres xenofobi - dog også kunne forstå at der er mange andre som ikke har det ligeså.

Seneste udspil fra DF er derfor ikke at danskerne ikke længere skal have lov til dette. Nej for der er jo liige det der med den personlige frihed husker I nok? Næh, DF finder på den lammeste undskyldning at det er SVENSKERNE der kommer til DANMARK og TAGER VORES PENGE... Er der en klokke der ringer???

Lad os huske en vis retorik der har kørt siden ´80erne; MUSLIMERNE kommer og TAGER VORES PIGER, PENGE, JOBS og CYKLER!!!

Dette er blot endnu et bevis på at DF er utroligt presset - og tak og hurra for det lyder herfra - og de derfor forsøger som galninge at få svenskerne fremstillet som en invaderende hob når det lige præcis er omvendt; det er danskerne der invaderer sydlige Sverige. Vi har fået tosprogede (svensk og dansk) skoler, børnehaver og sågar gymnasier. Hvor er det lige at tilsvarende findes i DK?? Nånej det er jo fordi at de horder af svensker som "invaderer" DK IKKE EKSISTERER!!!

Link til fadæsen fra DF: http://nyhederne.tv2.dk/politik/article.php/id-7237296.html?forside

Etiketter: , ,