søndag, juni 10, 2007

Danmark - et dejligt land?

Sikkert for nogle, men ikke for de tusinder af børn som hver dag eller regelmæssigt bliver udsat for psykisk og fysisk vold af deres forældre. i artiklen (http://politiken.dk/indland/article322505.ece) kan man læse sig til at hele 11-13procent af især drenge stadig får bank selvom det har været ulovligt i 10år! Derudover er der langt flere som bliver udsat for psykisk vold, som jo bekendt er langt sværre at stadfæste og bevise faktisk hele 40procent!

Hvad er det for nogle børn og unge som disse ulovlige overgreb producerer? For ved at ingen griber ind så får disse børn endnu et slag. Men denne gang fra omverdenen. Dette er stærkt ødelæggende for deres psyke, idet det skaber en grundlæggende mangel på tilhørsforhold og selvværd.

Samtidig ser man en stigende tendens til mere vold og voldom opførsel fra de unge... Der kan ikke være nogen tvivl om at psykisk ødelagte børn fra enten fysisk eller psykisk vold er stærkt repræsenteret i denne gruppe. For vold avler vold.

Derfor kære forældre, der ikke mener at barnet tager skade: tak for den næste generation voldpsykopater og måske endda terrorister...

Etiketter: , ,