onsdag, august 23, 2006

toiletpapirs-bøvl

er frisk hjemme fra London, hvor min kammerat desværre ikke formåede at blive professionel pokerspiller i denne ombæring, men vi hyggede os da på det absurd dyre hotel/slot/golfresort vi boede på(kostede 600 pund per nat, hvis man ikke lige vandt turen).

Det morsomste ved turen var deres toiletpapir. Eller rettere det faktum at enden på vores toiletpapir hver dag blev foldet i en lille elegant spids. Formoder det var så man ikke skulle sidde der og bøvle med at finde starten på den #€%#€% rulle. De rige har mange glæder.

Det mest skræmmende er naturligvis, en tendens der er blevet mere og mere klar de sidste 5-10 år. England kan efter min overbevisning ikke kaldes et frit land mere. Man bliver overvåget konstant og alle vegne. Uanset hvor man går så hænger der kameraer og spionere på dig og nu er der også blevet sat skilte op der forbyder brug af hætter og andet hovedbeklædning. Big mother er blevet gjort til virkelighed, og misbruget af overvågningen er samtidigt steget kraftigt. Kriminelle er bl.a. blevet taget i at lave telefontrusler og afpresning af folk de har udspioneret via kameraer.

Der var i 2002 et kamera for hver 14. englænder og dette tal er helt sikkert højere nu. Jeg er spændt på hvornår den nye frihedskamp begynder, den hvor de engelske borgere kræver deres privatliv tilbage og begynder at sprænge disse trusler mod deres frihed og sikkerhed i luften. Viva la revolution!


Læs mere om Big Mother i England her