onsdag, august 30, 2006

smid dig selv ud!

Kenneth Kristensen, lederen af Dansk Folkeparti Ungdom bakker op om partiledelsens udsmidning af personer der har udvist sympati med nazistiske og racistiske nye medlemmer. Nu skal der strammes op, og de kommende medlemmer vil alle blive tjekket på google og infomedia for at sørge for at de ikke har udtalt noget der strider mod partiets officielle politik.

Et lille tjek på Kenneth-drengen selv viser at fyren sammen med andre medlemmer af DFU ved sidste valg stod bag en annonce i bladet Studiemagasinet, der også fremstilles som internetside og plakat med teksten:
»Massevoldtægter, Grov vold, Utryghed, Tvangsægteskaber, Kvindeundertrykkelse, Bandekriminalitet: Det er, hvad et multietnisk samfund tilbyder os.« Annoncen er forsynet med et billede af tre unge lyshårede piger med underteksten: »Danmark i dag.« Ved siden af ses et billede af tre hætteklædte, blodplettede mænd, som fremviser Koranen, med underteksten: »Danmark om 10 år

Kenneth Kristensen og tre øvrige daværende medlemmer fra hovedbestyrelsen i Dansk Folkepartis Ungdom Morten Messerschmidt, Kenneth Lambrecht og Per Ulrich Karpf
idømmes 14 dages betinget fængsel af Østre Landsret i maj 2003 for overtrædelse af racismeparagraffens skærpede bestemmelse i stk. 2, der omhandler »propagandavirksomhed«.

Hvornår bliver Kenneth og co. smidt ud af Dansk Folkepartis ungdom? Eller er det ovenstående partiets officielle politik?

link til kenneths blålys

link til info om kenneth