søndag, august 27, 2006

Krystalnat i Valby

Den naive tro på at hvis man blot tillader fremmedfjendtlige partier at få politisk indflydelse, så dæmper det den racistisk motiverede vold fik endnu et hak i tuden.

Og det kom tæt på katastrofen her natten til søndag i Valby. Vores lokale pizzaria, Napoli, der huser de flinkeste pizzabagere vest for bakken, er på det sidste blevet udsat for racistiske angreb. Der er blevet sendt trusselsbreve til dem:
"Alle udlændinge skal ud af Danmark. Det er slut med udlændinge og sort hud. I har 14 dage til at lukke. Danmark for danskerne".
Dette brev blev sendt til alle pizzariaer på Valby Langgade!

Derefter blev der lagt hundelorte foran indgangen, og fordøren blev smadret. I nat kulminerede det så med en tilsyneladende påsat brand, der raserede hele ejendommen og smadrede butikken til uigenkaldelighed.














Det var et simpelt mirakel at ingen døde, da racismen viste sit grimme ansigt her i Valby.

Tillykke til fortalerne for det etniske rene Danmark. I har nu fået en aktiv stormtrop, der er gået igang med at udføre de ting i har propaganderet for.

Vores tanker her på bloggen går til de truede og chikanerede pizzabagere på Valby Langgade. Det her er vores kvarter og sådan nogle skide racistiske svin skal ikke få succes med deres chikane.

link til den racistiske vold

link til just-eat, støt en pizzabutik på valby langgade