torsdag, november 09, 2006

Kom nu for dælen..

Ser ud til at demokraterne vil holde fast i at Bush ikke skal for en domstol. Hverken for at føre en krig på falsk grundlag, eller for at holde ulovlige fanger på udenlandske baser. Endnu værre ser det ud til at Bush slipper afsted med den klare overskridelse af Præsidentens magtbeføjelser da han lavede omfattende og ulovlig overvågning af hele den amerikanske befolkning.

Som de fleste nok kan huske var det første den republikanske kongress gjorde i 1998 da den blev genvalgt, at sætte Clinton for en domstol fordi han havde været sin kone utro og omgået sandheden. Dette er altså nok til at forsøge at styrte en præsident ved domstolene, men ovenstående ulovligheder er ikke?!?

Hvis ikke Bush bliver sat for en domstol kan man da kun kalde USA for et mickey mouse demokrati. Det er da den rene ynk.
Lad os håbe venstrefløjen herhjemme straks benytter et eventuelt flertal i folketinget til at hive Fogh i retten og få en forklaring på løgnene der førte Danmark i krig. Det er trods alt ikke disneyland det her.

link til historien(engelsk)