torsdag, oktober 19, 2006

DF hømmer sig igen...

Til alle dem der skulle være det mindste i tvivl om hvorvidt at DF skulle føre en fremmedfjendsk og fremmedhadsk politik kan se her

Camre blamerer sig igen til den store guldmedalje!
Højdepunkterne i hans rablen er :

"Vi vil ikke have folk rendende rundt, der på den måde vil omstyrte den samfundsorden, vi europæere har bygget vores samfund på"
- nu fremhæver DF selv vor glorværdige vikingefortid men de blev jo ikke omstyrtet af kristendommen ? :)

"Mogens Camre siger, at pligterne skal gælde alle, uanset om man er en dansk nazist eller en irakisk terrorist. DF-politikeren taler dog alene om at overtrædelse af pligt-kataloget skal føre til udvisning - en sanktion, man dårligt kan forestille sig brugt over for "indfødte"."
- bla bla man kan ikke udvise statsborgere så det handler reelt om "de fremmede". Vel og mærke de fremmede som åbenbart ikke er demokratiske? jvf. ovenstående citat. hmm... :D

"Parlamentsgruppen arbejder for tiden på et udkast til et charter eller et katalog over "værdier" og pligter, som indvandrere ifølge partierne i fremtiden skal binde sig til, måske i form af en edsaflæggelse, måske ved underskrivelse af et dokument."
- hm, katalog over værdier?? Jeg kan ikke lade være med at tænke på de stupide dokumenter man skal underskrive når man rejser ind i USA. Der er spørgsmålene bla om man har tænkt sig at forsøge at myrde præsidenten og om man tilhører en terrororganisation.

Rent til grin :)