fredag, april 21, 2006

Tortur i Danmark?

Mens de såkaldte bekvemmelighedsflygtninge (dvs. folk som regeringen ikke vil have ind i landet) sidder i interneringslejre rundt om i landet, lider deres børn umenneskelige skader. Nu har også regeringen fået øjnene op for det, da diverse skrækhistorier kom i pressen. Det er naturligvis først og fremmest forældrenes skyld, mener Anders Fogh og co., da de ikke vil vende tilbage til krig og fængsel, men vil leve i fred og relativ frihed.
Som sædvanlig symptombehandler regeringen istedet for at forsøge at løse problemerne. Hvis folk er flygtet fra krigen i Irak eller Iran ikke vil tage hjem, selvom der jo er fred og sikkerhed i landet(!), ja så er de nogle satans samfundsnassere, og så må man vente til de bliver psykisk syge af at være indespærrede under kummerlige forhold. Så kan man tvangsfjerne deres børn og vente til tiden er klar. Når så der er gået 10 år, og en hel familie har lidt overlast og må leve forkrøblede resten af livet, kan man sende dem tilbage til deres sønderbombede tilværelse i deres hjemland.

Måske burde regeringen og DF sendes til Irak i et år. Når de så kommer hjem, kan de passende sidde i interneringslejr i 3 år. Det burde være den mildeste straf de kan få for at være nogle blodsugende sataner, uden et gram af samvittighed eller medmenneskelighed.

konsekvensen af det sorte flertal VK-DF