torsdag, april 20, 2006

hetz eller faglighed...

åh vi kan alle huske det. Da højrefløjen, ledet af Jens Rohde gik helt bersærk og angreb Politiken for at drive dårlig journalistik, være ukritiske, være regeringsfjendtlige og meget andet. Årsagen var at en forkert version af et brev fra 11 ambasadører var trykt i Politiken. Politiken undskyldte fejlen, og nævnte at forskellen i de to breve ikke var væsentlig, men det mente Jens Rohde og de andre køer ikke. Næh Politiken var igang med en hetz mod regeringen.
Nu viser det sig så, at regeringen SELV har lavet samme fejl, og taget det forkerte brev og brugt i deres afslag til de 11 ambassadører. Konfronteret med fejlen, henviser de til at forskellen i de to breve ikke er væsentlig(!)

Jens Rohdes integritet ligger vist begravet i et popprogram på dr 1. Den mand er da en vindbøjtel uden ryggrad og hukommelse

Nu er det jo spændende om højrefløjen går amok på Jens Rohde og regeringen for at have anvendt det forkerte brev, eller om stormen mod Politiken i virkeligheden var en urimelig hetz mod den eneste store regeringskritiske avis i Danmark. Det sidste er naturligvis tilfældet og jeg håber der er nogle liberale ideologer derude der er igang med at studere deressnørebånd derude.

link til historien