onsdag, april 26, 2006

Damsk Folkeparti støtter Osama Bin Laden

DF vil støtte terrororganisation

[Jyllands-Posten, 25.4.2006]

Dansk Folkeparti er nu parat til at trodse både EU's og USA's liste over terrororganisationer og støtte den iranske eksilbevægelse, Folkets Mujahedin (MKO).

- Intet kan være værre end det nuværende præstestyre. Derfor må vi samarbejde med alle, der ønsker at vælte det iranske regime, siger Dansk Folkepartis udenrigsordfører, Søren Espersen, til NORDJYSKE Stiftstidende og Fyens Stiftstidende. (...)
Folkets Mujahedin kæmpede side om side med den tidligere irakiske præsident, Saddam Hussein under den otte år lange krig mod Iran i 80'erne.
Ifølge en nylig rapport fra menneskeretsorganisationen Human Rights Watch bruger organisationen metoder som isolationsfængsling, drab og tvungne skilsmisser for at fastholde sine medlemmer.

- Det vil jeg slet ikke forholde mig til, siger Morten Messerschmidt og tilføjer:
- Det kan godt være, at de ikke er helt fine i kanten, men det er sådan set underordnet. Det væsentlige er, at de er fjender af det iranske styre. Styrets fjender er vores venner.

Ak, kære Messerschmidt, nu er det jo sådan at Osama bin Laden, al-Zarqawi og "al-Qaida" også er styrets fjender. Nogle gode venner Dansk Folkeparti har fået sig der.

Det ville være hysterisk morsomt, hvis det ikke var temmeligt trist.