søndag, december 04, 2005

jeg er væk en uge..

..og straks bryder helvede løs. Regeringen og DF er igen gået i offensiven og bruger al deres energi på at tilsvine indvandrere og skære i alt hvad de kan komme i nærheden af.
Det første eksempel er det mest skræmmende. Jeg ved ikke om nogle har set nogle af de beregninger som børn i nazityskland skulle lave i matematiktimerne? Hvor mange tyskere kan få mad hvis alle mongoler blev sendt ud af landet? Hvor mange broer kunne man bygge hvis handicappede ikke fik socialhjælp?
Regeringens udvalg har lavet et lignende regnestykke. Hvis man udelukkede nye flygtninge fra de fattigste lande, Somalia, Irak, Iran osv., kunne man spare 75% af alle besparelser på velfærdstaten. Tada! Og regeringen griber bolden og vil indføre green card ordninger så man kun får veluddannede flygtninge og indvandrer og ikke alle de dersens fattige nogle vi ikke kan bruge til noget her i Danmark.
Tankegangen er naturligvis syg. Nu tager vi ikke mod indvandrer, fordi de er flygtet fra krige , tortur, undertrykkelse og nød. Nej vi gør det naturligvis så vi kan få det bedre her i Danmark. Hvert land for sig selv og fuck de svage.
Samtidigt har DF forslået at vi holder op med at sende FN soldater til Afrika. Logikken er klar, der er så mange soldater i Afrika, så det må de jo klare selv!!!. Igen er tankegangen ubehagelig. Bur dem inde i Afrika, og vent på at de får udryddet hinanden. Måske burde afrikanerne begynde at lave lidt terror her i Europa, så DF kan være med til at støtte nogle humanitære interventioner(eller hvad man nu kalder krige nu om dage) i Afrika.

Jeg væmmes.

link til historien om begrænsning af flygtninge der rent faktisk har det skidt

link til historien om Dansk Folkepartis sorte sjæl