torsdag, marts 23, 2006

Skræmmende tendenser

Nogle gange bliver jeg skræmt over kommentarerne på min blog. Jeg håber virkelig ikke at de ting der ryger ud, er repæsentative for den danske befolkning, for så er det virkelig gået grueligt galt.
Lad mig lige slå hul på nogle af de løgne der svirrer i luften, her i "hovedsektionen"

1. Indvandrer er mere kriminelle end danskere.
Ja, de er. Men hvis man tager en gruppe af danskere med samme økonomiske grundlag som indvandrer, og sammenligner kriminalitetsfrekvensen så er forskellen 3%. Så det er så den "kulturelle forskel" eller hvad jeg vil hævde er margenaliserings "straffen".
Det værste er næsten når der kommer eksempler frem, I ved æresdrab og den slags. Forestil at alle danskere blev slået i hartkorn med en flok ærkedanske håndværkere der laver en gruppevoldtægt. Det ville ikke være så fedt vel? Du er hvid ergo laver du gruppevoldtægt.
2. Indvandrer er muslimer
Nej, en gruppe af indvandrer er muslimer. Nogle mere end andre, langt de fleste er flygtet fra undertrykkelse er de logisk nok mindre religiøse end majoriteten i det land de kommer fra.
3. Islam er en mere voldelig religion end kristendom, især pga. koranen.
Sikke noget pis at fyre af. Naturligvis er økonomiske dårligere stillede lande, generelt præget af en hårdere og mere voldelige hverdag. Men kom ikke at sig at ateistiske Kina eller Nordkorea er mindre voldeligt og ekstremistisk end Pakistan eller Saudi-Arabien.
4. Det er okay at diskriminere efter hudfarve når det gælder private bare.
Nej, det er pisseulovligt og svarer til appertheid. Det er ikke tilladt at diskriminere folk udfra deres hudfarve eller religion, i noget som helst. Af gode grunde, Sydafrika er det klare eksempel på hvor galt det kan gå.