lørdag, marts 11, 2006

Det skulle jo komme...


Oppositionens krav om en undersøgelse af Muhammed-tegninge-sagen hjælper kun ekstremisterne. Så bastant melder Bendt Bendtsen ud, og tilføjer at det kun det vil skade Danmarks diplomatiske forbindelser hvis sagen bliver undersøgt. Igen deler regeringen Danmark og v erdenen op i terroristsymptatisører og dem selv.

Ja man kan jo efterhånden godt tro at den regering virkelig HAR noget at skulle skjule, altså udover at de har været nogle dompapper, uden sans for udenrigspolitiske realiteter.
Hvad mon der gemmer sig i Stats- og Udenrigsministeriets skuffer af inkriminerende breve? Et parfumebrev fra Pia K? En advarsel fra nogle realistiske embedsmænd der har set katastrofen på lang afstand? Måske en optaget afslørende samtale mellem statsministeren og chefredaktøren på JyllandsPosten?
Ja det bliver blot til gætværk, og det må vi så blive ved med indtil en kommision bliver nedsat. Hvis regeringen eller Dansk Folkeparti ikke tør dette, må der herfra bloggen komme en opfordring til nogle af de ansvarlige embedsmænd.
I må træde frem som "whistle-blowers" lige som den navnkundige Frank Grevil. Hvis regeringen ikke vil ligge kortene på bordet har vi kun pressen til det, og de skal have lidt hjælp. At I så vil blive forfulgt af hele det etablerede straffesystem, det må man tage med i købet. Jeg skal sgu nok komme med chokolade og Anders And blade til jer i fængslet :o)

link til Bendt Bendsens rablerier